Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen rövidet fogyasztasz...

Milyen rövidet fogyasztasz szivesen?

Figyelt kérdés

Csak az ize kedvéért,az állaga,hatásfoka vagy bármi ami megfog benne.

A nemed is megadhatod.

2015. okt. 30. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem igazán iszom ilyeneket, nem szeretem. Bort szoktam inni általában, de ha mégis valami rövid lecsúszik, akkor az kizárólag tequila, és csak akkor, ha már be vagyok rúgva :D
2015. okt. 30. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Beherovka, Jager. De általában sörözök.
2015. okt. 30. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:

A Russzkij Sztandard (akárhogy is kell leírni nem cirillbetűkkel) vodka még elmegy, bár az már nem az ízéért iszom (viszont a legtöbb általam ismert vodkának bajom van az ízével, ezzel nem. régebben Finlandiát ittam, de ez jobb), nagyon illatos és finom házi gyümölcspálesz (egyszer egy mesésen barackosat ittam az egyik szomszédnál :D), Glenlivet vagy Glen Elgin whisky.

3-5 cl-t iszom a tokaji aszúból is, bár az nem tömény :)

A Stroh80 rum pedig teljesen szuper, de azt 1 ml fölött nem fogyasztom, akkor sem magában, tipikusan édességekbe pakolom. Meg tudok inni 80%-os italokat, de nem a Stroh-t. Az brutális.

39N

2015. okt. 30. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem számít röviditalnak, de én mindig Martinit iszok, ha elmegyek szórakozni valahová.
2015. okt. 30. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Vodka, Yager. Ez a két kedvencem.
2015. okt. 30. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Tisztán az ízét csak a Jagernek meg a Hubertusnak szeretem a tömények közül, viszont azok nagyobb mennyiségben hazavágják a gyomromat, főleg a hubi. Keverve viszont a vodka nagyon finom valami rostos gyümölcslével.
2015. okt. 30. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Unicumot, de csak a klasszikust.
2015. okt. 30. 18:43
 8/8 veterán vas ***** válasza:
Szeretem -módjával- az eredeti angol gint /Gordon, London dry/ egy löttyintésnyi citromlével, és persze ahogy #7 írta az Unicumot. Az első az ízéért, a másodikat, -természetesen- csak "gyógyhatása" miatt. ;)
2015. nov. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!