Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinkát mikor lehet ízesíteni?

Pálinkát mikor lehet ízesíteni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ha csinálok házi pálinkát akkor azt mikor lehet ízesíteni? Rögtön az elkészülése után vagy pihentetni kell és utána ízesíteni a pálinkát?! Vagy mikor érdemes hozzáadni a fűszereket vagy egyéb ízesítést méz stb!?
2015. okt. 17. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a pálinkát nem kell ízesíteni, de ha mindenképp szeretnéd lehet rögtön az elkészítése után. Minél tovább áll benne, amivel ízesíteni szeretnéd, annál inkább átveszi az ízt.
2015. okt. 17. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt!(telefonrol irtam)
2015. okt. 17. 20:44
 3/3 anonim válasza:
azoknak az embereknek akik a pálinkát ízesítik(mézzel,kakaóval vagy hasonló oda nem illő dolgokkal) azoknak egy speciális hely van fenntartva a pokolban NEM PÁLINKA
2015. okt. 23. 02:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!