Pálinkát mikor lehet ízesíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ha csinálok házi pálinkát akkor azt mikor lehet ízesíteni? Rögtön az elkészülése után vagy pihentetni kell és utána ízesíteni a pálinkát?! Vagy mikor érdemes hozzáadni a fűszereket vagy egyéb ízesítést méz stb!?2015. okt. 17. 12:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem a pálinkát nem kell ízesíteni, de ha mindenképp szeretnéd lehet rögtön az elkészítése után. Minél tovább áll benne, amivel ízesíteni szeretnéd, annál inkább átveszi az ízt.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt!(telefonrol irtam)
2015. okt. 17. 20:44
3/3 anonim válasza:
azoknak az embereknek akik a pálinkát ízesítik(mézzel,kakaóval vagy hasonló oda nem illő dolgokkal) azoknak egy speciális hely van fenntartva a pokolban NEM PÁLINKA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!