Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A pálinkát mivel keverve...

A pálinkát mivel keverve ajánlatos ízesíteni?

Figyelt kérdés
van egy pár liter borpálinkánk, és az íze valami egészen extrém, meg 50%-os. Szóval mivel ajánlatos némiképp higítani, és jobb ízűvé tenni?
2013. jan. 9. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Hígítani csak desztillált( nem ioncserélt ) vízzel ajánlott ..

Vannak különböző aromák azzal lehet változtatni az ízén .

De én nem vagyok a híve ezért én a helyedbe félre raknám és bele önteném egy vegyes cefrébe és azt főzném le újból .

2013. jan. 9. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
18%
A 70fokos a legjobb! :D Amugy narancshéjjal ízesítve egészen jó!
2013. jan. 9. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
méz, mazsola, datolya, füge, fahéj, szegfűszeg - ez mind ... isteni lesz
2013. jan. 9. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Csinálj belőle mézes pálinkát.

Nagyon finom íze van. A gugliban keress rá többféle receptet találsz.Nekem most is van, mifelénk gyógypálinkának hívják.

2013. jan. 9. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
üdítővel:D
2013. jan. 10. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!