A pálinkát mivel keverve ajánlatos ízesíteni?
Figyelt kérdés
van egy pár liter borpálinkánk, és az íze valami egészen extrém, meg 50%-os. Szóval mivel ajánlatos némiképp higítani, és jobb ízűvé tenni?2013. jan. 9. 19:28
1/5 anonim válasza:
Hígítani csak desztillált( nem ioncserélt ) vízzel ajánlott ..
Vannak különböző aromák azzal lehet változtatni az ízén .
De én nem vagyok a híve ezért én a helyedbe félre raknám és bele önteném egy vegyes cefrébe és azt főzném le újból .
2/5 anonim válasza:
A 70fokos a legjobb! :D Amugy narancshéjjal ízesítve egészen jó!
3/5 anonim válasza:
méz, mazsola, datolya, füge, fahéj, szegfűszeg - ez mind ... isteni lesz
4/5 anonim válasza:
Csinálj belőle mézes pálinkát.
Nagyon finom íze van. A gugliban keress rá többféle receptet találsz.Nekem most is van, mifelénk gyógypálinkának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!