Pálinkát, mézen kívül, mivel lehet még ízesíteni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 22:05
1/5 anonim válasza:
Fűszerekkel. Pl. borókabogyó, fenyőmag, stb.
Gyümölcsökkel: barack, szilva, körte, meggy, stb.
Esetleg ha merész vagy akkor rózsaszirmokkal, csak fontos, hogy a rózsa ne tápozott földben vagy vízben legyen! Sajnos manapság ezt elég nehéz kiszűrni.
2/5 anonim válasza:
Dobsz bele aszalt gyümölcsöt, szilvát, barackot, körtét, mi raktunk bele almát is. Nagyon finom, mindig csinálunk itthon, veszünk pálinkát azt jól telerakjuk minden földi jóval, meg persze mézzel.
3/5 anonim válasza:
gyilkos galócával!! Próbáld ki, garantáltan ütni fog. :D
4/5 anonim válasza:
sőt még csipős paprikával is lehet :)
5/5 doboszoli válasza:
Egy cimborám borpárlatból olyan uzót varázsol, hogy ihaj.
Csillagánizzsal, meg hasonlókkal gépészkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!