Hogy kell inni a pálinkát?
Ha nem bírja a torkod,minek iszod?:D
am ha részeg vagy könnyebben lemegy.tapasztalat.:)
Ha igazán finom a pálinka, vétek egyben leönteni. :)
De ha nem bírod, akkor inkább igyál mást.
Hát az a pálinkától függ.
Az elb***ott ragasztóízű pálinkát azt sehogy, azt kell mondani, hogy te most épp vezetsz.
A gyümölcsízzel is megáldott, de még mindig rosszul elválasztott kaparós pálinkát le lehet satuzni egyben.
A hibátlan pálinkát el lehet kortyolni 1-2 cententeként ugyanúgy, mint bármilyen minőségi szeszt.
Aztán van olyan kanyar, hogy egyesek nem bírják a töményet a szájikban (ez most nem lenézés, van ilyen és kész), ez ellen nagyon nincs mit tenni, vagy továbbra is lesatuzod, vagy szoktatod magad.
Úgy, hogy: Fel - Le! :)
De komolyan:
1. Minőségi italt kortyolgatni érdemes. Olyant, ami kiérdemli a PÁLINKA nevet (csak gyümölcs, cukor nélkül)
2. Ha kortyolgatod, annál tovább tart. És legyen kéznél egy kis "fék"!
Köszi a válaszokat :)
Hát, ritkán szoktam pálinkát inni, de ezek általában nem vackok (legalább is a hozzáértők szerint, én meg az árából gondolom, ha már 800 forint egy feles - amennyit ugye meg se iszom belőle). Egyetemi bulikon szoktuk csak inni, oda úgyszintén ritkán megyek, de olyankor ez már ilyen rituálé, amiből meg nem szeretek kimaradni, szeretem az ilyesmit :) Meg úgy voltam vele, hogy biztos egy idő után megszeretem, sok dologgal voltam már így, de a pálinkát vagy nem nekem találták ki, vagy fene tudja.
Kérdeztem több embertől, hogy mi erre a technika, de tök ellentétes válaszokat kaptam. Az egyik azt mondja, hogy nagylevegő, aztán meginni, a másik szerint meginni, aztán nagy levegőt venni, a harmadik szerint rögtön inni rá valami lájtosat, stb.
Na de ha nem megy, hát nem megy, akkor megmaradok a sörnél. Csak sajna azzal ugye nem való koccintani.
Köszi, ezt ki fogom próbálni.
Oké, akkor nem ár szerint mondom, én tényleg nem értek hozzá, de azt hiszem, Rézangyal pálinka szokott lenni, és amennyire én meg tudom ítélni, ez nem a gagyibbak közé tartozik. De tényleg nem tudom, a röviditalokban eleve nem vagyok nagyon járatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!