Hogy lehet úgy inni a pálinkát, hogy utánna ne kelljen büfögnöm, mert így elég hányásveszélyes?
Figyelt kérdés
Mikor buli előtt iszok a jó öreg saját kézzel szedett szilvából készült páleszunkból, ak sokszor kell büfögnöm, de nem mindig tudom, h mikor lesz színes, és ebből volt is már "baleset".
Am még milyen technikák vannak, hogy ne hányjuk be az italtól? Én csak a gyümölcsökkel tudom részben késleletni a fordított polarizációjú gyonmorürítést :D
2011. márc. 12. 18:08
1/2 anonim válasza:
Nincs jobb, mint egy jó cserist böffenteni! Mi itt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!