Van öt liter borpárlatom és szilvával szeretném ízesíteni. Mennyit kell beletenni?
Figyelt kérdés
Az öt liter pálinkába kb. mennyi szilvát tegyek?Kimagozzam,hélyát levegyem,félbevágva?Akinek van tapasztalata írja meg,köszönöm.2012. aug. 21. 09:37
1/3 anonim válasza:
a héj pontos j...
brrr...irgumburgum... általános iskola, maximum 3.-4-osztály
szerintem rakd bele,plusz ízt ad neki...
2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen aszaltszilvát tegyél bele, az sokkal zamatosabb, mint a "friss" szilva".
A mennyiség pedig ízlés kérdése! Minél többet raksz bele, annál jobban beízesíti, és be is barnul-feketedik. Én kb. 1 literbe kb. 100 g aszalt szilvát raknék!
Gyorsabban kifejti hatását amennyiben az aszalt szilvákat nem egészben hanem darabolva pakolod bele!
3/3 A kérdező kommentje:
bocs a ly miatt,igazad van,én hibám.
hallottam,hogy dió pálinkát is csinálnak így.azt hogyan kell?
2012. aug. 21. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!