15 Liter 5%-os alkoholtartalmú sör sok egy nap alatt?
Figyelt kérdés
16 óra munkával beleértve! (futkosás a tűző napon)2012. aug. 5. 23:37
1/15 anonim válasza:
Úristen!
Alkoholtartalomra nem annyira sok, de én egy hét alatt iszok 15 litert És nem csak sört, hanem mindent. Belegondolni se merek, mi lenne ha annyit kéne innom. Brr
2/15 anonim válasza:
15 liter?! Az 30 üveg. Jó, hogy sok. Tűző napon futkosva meg pláne, mert az alkohol vizet von el a szervezetből.
3/15 anonim válasza:
Az ember gyomrába olyan 2-3 liter folyadéknál több nem fér. ezt meg hogy csináltad?
egyébként biztos nem tesz jót
4/15 anonim válasza:
Mindegy, hogy napon futkosol, a májadnak fel kell dolgoznia a mérgeket, ha már beviszed.
5/15 anonim válasza:
Én napi 8L-t iszom ebben a 40fokban, igaz izzadok is mint a disznó, elképzelhető a 15 is, bár nem sörből, így egész napra elosztva igazából nem sok szerintem.
Mondjuk a májad meg főleg a veséd rövid úton szétmegy ha kicsit hosszabb távon csinálod.
6/15 anonim válasza:
15 deci után már nem munka lenne apa!
de ha te egy nap alatt megiszol 15 liter sört, úgy, hogy abból 16 órát a napon futkosol, akkor a vendégem leszel arra a 15 liter sörre!
7/15 anonim válasza:
És hány hét múlva akarsz kocsiba ülni, vezetni?
8/15 anonim válasza:
IGEN, az elég sok 15liter elég durva szerintem vedd le az adagot 15dobozra az bőven elég ha meg nagyon szomjas vagy bubis ásványvíz is van.
9/15 anonim válasza:
(előző voltam) Mi ez a meló hogy 16órás és ennyit lehet vedelni??
10/15 A kérdező kommentje:
Az egyik alkalmi-alkoholista munkásom csinálta ezt, egy dúsgazdag családnál kertészkedett 1 hétig 16 órában.
2012. aug. 7. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!