14 éves vagyok. Nagyon káros, ha iszok?
Szió! Egy-egy feles nem árt, de sokkal elegánsabb, nőiesebb pl, ha mindenáron inni akarsz (meg finomabb is, és kevesebb az alkoholtartalma), ha női koktélokat iszol.
Meg különleges is :)
Megteheted, hogy iszol mondjuk egy koktélt, utána meg a virgin (alkohol nelkuli) verziójat. egyreszt a tarsasag nem veszi eszre a kulonbseget, ha nem isznak bele, masreszt egy koktelnak elegnek kell lennie, hogy jobban erezd magad.
Bár en, bevallom, mindig a tarsasag miatt ereztem magam jol, az italomat csak "szopogattam" :D
De toményet ne igyál, az nem noies, nem elegáns, viszont tényleg még pár évig fejlodsz, annak nem tesz jót. (Tudom milyen, amikor mindenki iszik, csak te nem, én most várok babat, lement szuletesnap, nevnap, persze mindenkitol finomabb finomabb italokat kaptunk (mi is szeretunk kiprobalni egy egy likorfelet, egy uveg nalunk honapokig megvan, meg a szuleid is tuti isznak alkalomadtan), szoval tele van a huto isteni likorokkel, meg ritka borokkal, meg mindennel, és isznak elottem a gonoszok, én meg azt mondom, hogy nem!
lol
köszi a válaszokat..
normális vagy??? :O
már boccsii de szerintem egy 14 évesnek nem piálnia kéne...
(nem sértésnek szántam, csak kijött)
A mai 14 évesek úgy isznak, mintha vizet innának. Ezzel csak az a baj, hogy a viselkedésük is megváltozik, kb mint egy újszülött csimpánz. Azon kívül az agyukat, veséjüket és a májukat teszik tönkre.
Ha nagyon akarsz inni, akkor ott vannak a citromos sörök, vagy az alkoholmentes. Vagy a BOR, de ne a kannásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!