Mennyibe került a legdrágább ital, amit valaha ittatok?
Figyelt kérdés
(vodka, whisky, tequila, gin, rum)2015. szept. 30. 22:35
1/20 anonim válasza:
Mai pénzen úgy 10000 körül egy üveggel? Nem emlékszem. Whisky volt és jó :) A kedvenc vodkám és rumom olcsóbb.
2/20 anonim válasza:
Egyik tehetősebb ismerősöm esküvőjén ittam 2007-es
Louis Roederer pezsgőt. Több mint 20ezer forint egy üveggel. A legdrágább ital amit én vettem az az akciós 1 literes Jager. Csóró vagyok na :D
3/20 anonim válasza:
50 ezer forint.. Akitől kaptuk dugiba főzte, és megbüntették...(mondjuk nekünk csak a 3000ft-ot kellett kifizetni amennyiért eladta nekünk)
4/20 anonim válasza:
10000 ft, 12 éves El Dorado rum.
5/20 anonim válasza:
5-7k üveges whiskey, még nem vitte fel az isten a dolgom, amiért meg én megdolgozok, azt nem piára verem el :)
6/20 anonim válasza:
50.000 Ft
Ez persze magának az italnak volt az ára, ami nem más volt, mint egy 25 éves, 0,7 L-es Chivas Regal. Osztálytársakkal dobtunk össze rá, miután leérettségiztünk. Fejenként 3.500 Ft-ot fizettünk érte, de megérte.
7/20 anonim válasza:
Dom Perignon ... csak egyet jegyeztem meg ezzel kapcsolatban anno,hogy lehet nagyon drága egy ital,attól még nem biztos hogy ízlik is.Amit én vettem,az max. 8 ezer ft lehetett,többet soha nem adtam ki egy üveg alkoholért.Több üvegért már igen :D
8/20 anonim válasza:
20000Ft-os vörösbor, nem én fizettem és nem is ízlett.
9/20 anonim válasza:
A legdrágább amit kaptam az egy 1998-as Dom Perignon Rosé Vintage. 110 ezer körül van egy üveg.
2. legdrágább: Veuve Clicquot, Moet & Chandon, Taittinger. Ezek kb 1 árban vannak (13-15 ezer). Szilveszterre, szülinapra, névnapra stb. szoktuk venni.
10/20 anonim válasza:
Egyszer vendéglőben ittam valami pálinkát amiből 1000Ft volt 4cl, de azt nem én fizettem, a legdrágább amit magamnak vettem az Johnnie Walker Black label volt díszdobozban 2 pohárral. 9000 helyett 4800-ért vettem Intersparban. Jókor voltam jó helyen, nagyon megérte, annyiért most is vennék szívesen, de most má csak 7500-ért lehet ott kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!