Két kis feles pohárban lévő 40 %pálinkától belehet rzgni aki nem ivott?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 20:31
1/9 anonim válasza:
Hát ha valaki nem iszik, nyilván nincs mitől berúgnia, nem? A látványtól nem rúgsz be :D
2/9 A kérdező kommentje:
Ugy akkatam itni hogyy palinkat meg neem uttaam. De most ittam egy picit
2015. szept. 29. 20:51
4/9 A kérdező kommentje:
Lehet
2015. szept. 29. 21:01
5/9 anonim válasza:
Nekem ennyitől nem ment, amikor jóformán először ittam életemben (korábban csak 1-1 korty pezsgőt szilveszterkor)... 3 feles azért már hatott.
De én pl. rendesen ettem és nem közvetlenül egymás után nyomtam le, ezek számítanak és csomó más dolog is.
Van, aki ennyitől eléggé be tud állni.
6/9 anonim válasza:
Észrevehettő hogy uttá, mer összekeverekedtdekk a biletynűk... éss ideis átszőrűdöt a hatáss...hukk... a mindenit...pá Linka!
7/9 anonim válasza:
Amint látod belehet rzgni tőle. :D
8/9 anonim válasza:
Be lehet rúgni, bár függ attól is, hogy előtte mit és mikor ettél. Üres gyomorra jobban üt.
9/9 anonim válasza:
Kicsit megüt, az 100%, de ahogy jött, úgy el is megy, berúgni nem fogsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!