Hát nekem 5 elég volt a furcsához.
De minden felest leöblítettem egy pohár pezsővel.
Valószínűleg. Egyszer volt, hogy semmit nem okozott ennyi (nem értettem, jóval kevesebb is szokott hatni), máskor max. 3-ig mentem fel (mivel nagyon kínálgattak remek házi pálesszel), az már kellemes hatású, de berúgni nem akarok s a gyomromnak se lenne jó.
Illetve... mi a furcsa? A világ kissé szürreálissá válik, a felesleges gátak megszűnnek, az életemre gondolok, hogy többet kéne kezdenem vele, élni akarok... Ha többet iszom, akkor pedig elalszom. A gondolkodási képességem mindig megmarad és dülöngélni sem szoktam, bár úgy érzem, a világ azt teszi :D
De rég ittam annyit, hogy ez legyen... Jópár éve.
Rendes magyar felesre gondoltál, vagy nyugati típusú, 4 cl-esre? POnt most szerdán ittam meg 2,5 dl(=5 feles) 40%os noname whiskeyt alapozásként.
A hatása úgy alakult, hogy 2-3 után kicsit tompább lettem, szívesebben beszélgettem, az 5. után meg ez még felerősödve. Valaki írta ezt a cselekvési vágyat, az is megvolt. De igazából csak annyi a sztori, hogy ,,lassabb a kép", meg felszabadultabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!