Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 5 feles után ti is elkezdtek...

5 feles után ti is elkezdtek furcsán viselkedni (40%)?

Figyelt kérdés

2015. szept. 26. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Berúgsz te marhaokos.
2015. szept. 26. 18:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem csak a beszéd stílusom változott meg egy kissé.
2015. szept. 26. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
5 feles már eléggé ellazít, de még simán tudom kontrollálni magam, ahhoz hogy "furcsán" viselkedjek 10+ feles kell.
2015. szept. 26. 18:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem 5 elég volt a furcsához.

De minden felest leöblítettem egy pohár pezsővel.

2015. szept. 26. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg. Egyszer volt, hogy semmit nem okozott ennyi (nem értettem, jóval kevesebb is szokott hatni), máskor max. 3-ig mentem fel (mivel nagyon kínálgattak remek házi pálesszel), az már kellemes hatású, de berúgni nem akarok s a gyomromnak se lenne jó.

Illetve... mi a furcsa? A világ kissé szürreálissá válik, a felesleges gátak megszűnnek, az életemre gondolok, hogy többet kéne kezdenem vele, élni akarok... Ha többet iszom, akkor pedig elalszom. A gondolkodási képességem mindig megmarad és dülöngélni sem szoktam, bár úgy érzem, a világ azt teszi :D

De rég ittam annyit, hogy ez legyen... Jópár éve.

2015. szept. 26. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem a gondolkodási képességem mindig megmaradt, csak a memóriám fogyatkozik meg.
2015. szept. 26. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Rendes magyar felesre gondoltál, vagy nyugati típusú, 4 cl-esre? POnt most szerdán ittam meg 2,5 dl(=5 feles) 40%os noname whiskeyt alapozásként.

A hatása úgy alakult, hogy 2-3 után kicsit tompább lettem, szívesebben beszélgettem, az 5. után meg ez még felerősödve. Valaki írta ezt a cselekvési vágyat, az is megvolt. De igazából csak annyi a sztori, hogy ,,lassabb a kép", meg felszabadultabb vagyok.

2015. szept. 27. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyi után csak felszabadultabb vagyok és többet beszélek, de még normálisan és a viselkedésem is elfogadható.
2015. szept. 27. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Furcsa, de most nézem, hogy ezek a felesek 35ml-k voltak :D
2015. szept. 27. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor az még kevesebb. Ezek szerint nem bírod a piát. De ennek örülni kell, legalább nem kell rá sok pénzt költened :D
2015. szept. 28. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!