Törköly vagy szamóca pálinka?
Szerintetek melyik a jobb?
Illetve, melyik gyártótól?
Vagy esetleg nem tudtok egy helyet, ahol kaphatok házit valamelyikből?
A törköly azért elég alacsony élvezeti értéket képvisel, gyakorlatilag bármely gyümölcspálinkához képest. TUdom, ez ízlésfüggő, de aligha van sok ember, aki valamennyire ismeri a pálinkákat és ezt nem így gondolja.
Gyártó én részemről Agárdi és Márton és lányai. De pálinka téren nem kísérleteztem agyon magam a legkülönfélébb márkák kipróbálásával. Ez a kettő bevált, nagyon is, különböző fórumokon, illetve pálinkateszten derekasan helytálltak, így a részemről maradnék is rajta. A kísérletezőkedvemet ki tudom tölteni másféle italokon :)
Na nagy hülyeségeket tudtok írni még nem ittatok normális törköly pálinkát úgy látom nem a sz..r bolti tiszta szeszből kutyult törkölyt kellene hasonlítani egy nagyon jó házi törkölyhöz
Ha még érdekel a házi törköly pálinka írj rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!