Cseresznye pálinka?

Figyelt kérdés
Tudnátok tanácsokat adni cseresznye pálinka készítéshez?
2015. jún. 16. 12:51
 1/4 Phoney ***** válasza:

[link]


Pármondatos tanácsok alapján elég nehéz jó pálinkát cefrézni és főzni, minimum a fentieket olvasd el.

2015. jún. 16. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. jún. 16. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
csak szép érett gyümölcsből lesz jó pálinka; penészes szem ne kerüljön bele; a magokat rögtön ki lehet szedni, vagy úgy is jó ha a cefrézés végén átszitálod, a főzőbe már nem kerülhet mag; 20:1 arány alatt szerintem nem bűn a cukrozás; az első főzést akkor kell abbahagyni amikor elkezd zavarosodni a párlat;
2015. jún. 17. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. jún. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!