Mit szóltok a mézes alma-cseresznye pálinkához? Túlédes lenne vagy a két, három íz nem passzol? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 19:47
1/5 Phoney válasza:
Az alma mással keverve afféle „hígító”. Magában is aránylag jellegtelen, de mással keverve végképp. Még mindig jobb, mint a cukrozott cseresznyecefre. Az édességgel nem lesz baj, mivel a párlatok nem édesek, max. az illatuk.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted alma ne legyen ? és mit adjak hozzá akkor ?
2013. jún. 28. 13:55
3/5 Phoney válasza:
Nyugodtan beleteheted az almát, csak kicsit jellegtelenebb lesz, mint a tiszta cseresznyepálinka, ez nem feltétlenül baj.
Mézezni viszont jobbára csak akkor érdemes, ha magában nem elég jó.
4/5 Blinty666 válasza:
Teljesen egyetértek Phoeny válaszával .Gyakorlatilag fölösleges belerakni az almát ,úgyis elnyomja a cseresznye .Viszont ha javasolhatok valamit ahogyan lenne értelme :
pár szelet aszalt alma illetve néhány szem aszalt cseresznye és ha mindenáron ragaszkodsz a mézhez ,azzal sem rontod el.
Ja és egy jó recept ha van bőven almapálinkád szánj rá egy kicsit (almapálinka,aszalt alma,egész fahéj,méz) ezt hagyod állni pár hétig és kész is az isteni nedű :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Rendben, ez nagyon jól hangzik...hm biztos finom is :D
2013. aug. 22. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!