Szvsz a Gordon's is rossz gin, ha jo gint akarsz inni, akkor Tanqueray, ha annal is jobbat, akkor Hendrix. Ezek persze dragabbak. Esetleg a Beefeater mozog meg 5 ezer korul, Gordon's-nal az is jobb.
Ezek a 2-3 ezer forintos ginek eleg borzasztoak szerintem, de persze ki lehet probalni, hatha bejon. Bar en ugy vagyok vele, hogy inkabb megveszem dragabban, es ritkabban veszek, de legalabb minoseget, minthogy valami olcso vackot vedeljek a hatasa miatt.. de kinek mi :)
2015. szept. 24. 10:52
2/6 anonim válasza:
Én Peer Gynt ajánlok.
2015. szept. 24. 11:20
3/6 Phoney válasza:
Az olcsó ginek közül csak a London gineket érdemes venni. Ez egy külön szabályozott, nem pancsolható desztillált ginfajta. (A „mezei” gint filléres borókakivonat hozzákeverésével is lehet készíteni, annyit is ér. Persze van, akinek az is jó.)
2015. szept. 24. 11:29
4/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor mellé nagyon nem nyúlhatok.
2015. szept. 24. 12:07
5/6 anonim válasza:
Szerintem a Bombay is nagyon jó, de az még drágább mint a Gordon's. Esetleg lidlben a Castelgyt próbáld ki, a lidl sajátmárkás piái elég jók szoktak lenni azt tapasztaltam, legalábbis a Gieroy vodka alapból 1700 a 0.5l akciósan 1300Ft és a Royal szintjét megüti, az Argus sörökről nem is beszélve. Mint 200Ft alatt van és nagyon jók.
2015. szept. 24. 16:13
6/6 anonim válasza:
Pennyben láttam Beefeaterst 3500-ért. Nem ittam még, de a Gordon'sszal lehet egy szinten. Kicsit meg is lepődtem az árán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!