11/14 anonim válasza:
Én nem szeretem a vodkát, kimondottan útálom. Ezért pusztítom mindenhol, ahol csak hozzáférek!
12/14 anonim válasza:
Azért szeretem, mert gyakorlatilag bármivel keverhető. Én csak koktél formájában tudom meginni. Általában kólába keverem vagy málnaszörpbe (LOL). Keverten megbírok belőle inni 8 felest is akár anélkül, hogy különösebben részeg lennék, de töményen egyetlen felest sem bírnék leküldeni, mert égeti a torkomat. :(
13/14 A kérdező kommentje:
Mivel hígítod így elég nehéz berúgni 8 felestől :D
Én töményen szoktam,de nem marja a torkom.Az első 10 felest még jól bírom.
2015. szept. 10. 23:23
14/14 anonim válasza:
én is "szeretem",illetve ezt tudom a legkönnyebben meginni.ilyen whiskey-pálinka dolgok nekem nem jönnek be,konkrétan hányingerem van a szaguktól is:D viszont mivel a vodkának nincs íze,hihetetlen mennyiségeket tudok belőle meginni tisztán,keverve főleg.szóval +1,éljen a vodka:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!