A vodkának tényleg nincs illata? Ha iszom belőle, a leheletem nem lesz alkoholszagú? Melyik vodkát érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Elég izgulós típus vagyok idegenek között és új szituációkban és most hamarosan mindkettő össze fog jönni. :D Szeretnék azonban magabiztos fellépést sugározni, hebegés-habogás nélkül beszélni. Gondoltam kis alkohol segítene, egy stampedli csak, ami ellazít, de még nem is rúgok be tőle.2015. júl. 27. 10:23
2/6 anonim válasza:
Ha van pénzed Finlandia, ha nincs zaranoff vodka aldi, ha csak penny van borisow, de jobb a zaranoff.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. júl. 27. 12:14
4/6 anonim válasza:
De, a leheleted alkoholszagú lesz :)
Úgy értve szagtalan, hogy nincs más ízesítése vagy szaga, mint monjduk egy Jägernek vagy teszem azt Vilmoskörtének.
5/6 Phoney válasza:
Egy stampó vodkát még közelről sem mindenki fog megérezni, hogyha utána kimosod a szádat. Valóban a vodka (és egyéb finomszesz alapú italok) szaga messze a leghalványabb. Erre a célra a legolcsóbb is tökéletes, a drágább „csak” annyiban jobb, hogy kellemesebb meginni.
6/6 A kérdező kommentje:
Ha mégis érződik a leheletemen, akkor bukás. :(
Azért kérdeztem a típust, mert rengeteg elérhető a boltok polcain, pl a Tescoban. Absolult vodka, Royal, Finnlandia, stb
Köszönöm az újabb válaszokat!
2015. júl. 27. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!