Mit érdemes mivel keverni?
Figyelt kérdés
Most szombaton tartok egy előszülinapi bulit és úgy döntöttem, hogy nem fogom magamat totálkárra vágni fél óra 1 óra alatt ezért nem veszem meg a kedvenc piám ami nem más mint a 60%-os porto rum. Szeretnék valami gyengét venni ami max 35-40%-os. Sokan mondták a vodkát de azt önmagában rühellem. Milyen gyümölcslé szerűséggel lehetne jól keverni hogy finom legyen? Illetve Ti milyen rövidital/ gyümölcslé párosítást innátok?2015. júl. 7. 16:36
1/5 Béla211 válasza:
Vodka narancs. De én a gin tonikot szeretem igazán.De ilyen melegben a mohitó a nyerő fehér rum menta zöld citrom lé vagy citrom de azért zöld citrom jobb.Ezt fel önteni szódavízzel. Amúgy van olyan aki tesz hozzá egy kis cukrot én nem szoktam.És persze sok jég.
2/5 anonim válasza:
Vegyél Ouzot vagy valami rumot, azok is hasonló %-osak, de cserébe még ízre is jók.
4/5 anonim válasza:
Portorico-ból van 40%-os is. Vodkát keverheted gyakorlatilag bármivel, narancslével ajánlom illetve energiaitallal. Az én kedvenc long drinkjeim: gin-tonic, whisky-kóla, rumos kóla, tatratea-kóla, fütyülős karamellás zöldalma-sprite, jager-kóla, unicum-gyömbér.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket. :)
2015. júl. 10. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!