Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ki szereti a vodkát? És miért?

Ki szereti a vodkát? És miért?

Figyelt kérdés

2015. szept. 3. 00:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Gólyatáborban vagy?

Szeretem. Indokot nem tudok csak szeretem. Ez olyan mint mikor valaki megkérdezi hogy pl miért nem szereted a gombát. Vagy akármit.

2015. szept. 3. 01:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Magában nem, viszont ezt a legegyszerűbb finomra keverni vmivel. Persze lehet, hogy az a baj, hogy nem sok minőségi vodkát kóstoltam még.
2015. szept. 3. 03:17
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Azért szeretem, mert jó koktél alapanyag, és olcsó.
2015. szept. 3. 07:01
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Azért szeretem, mert számomra semmi sem mérhető egy minőségi vodka fogyasztásának élményéhez.
2015. szept. 3. 10:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

azért mert elég semleges íze van(bár nyilván nem olyan mint a víz)

de a lényeg,hogy bármihez lehet keverni. és jó házi likőröket is lehet vele csinálni. míg pl ha házipáleszből csinálnék csokilikőrt,akkor undorító íze lenne. de vodkából olyan mint a bolti csokilikőr. szóval jól fel lehet használni

ja és szerintem nem is olyan drága és viszonylag erős és tényleg lehet keverni, bár én töményen is ittam egy időben amikor sokat jártam bulizni. míg más piát töményen nehezen húztam le.szóval neekm jó véleményem van a vodkáról, a kedvenc alkoholom,már ha van ilyen..:D

2015. szept. 3. 11:16
 6/14 A kérdező kommentje:

1.Nem nem vagyok Gólyatáborban sose jártam ilyenekre :D

2.sok fajta vodka van,persze 10-15 ezer ft vodkát még nem kóstoltam.

3.Igen eléggé olcsónak mondható,múlt héten 1800-ért tudtam beszerezni 0,7l-ett.

4.Pontosan ahogy mondod!

5.Igen nekem is a vodka a kedvenc italom,szeretek vele kezdeni 3-4 feles,utána már bármi jöhet.

Én eddig csak töményen ittam,szerintem úgy az igazi.De ki fogom majd próbálni mással is.

19/F

2015. szept. 3. 15:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyik favorit a vodka. Jó a tiszta íze miatt csak az alkoholt lehet érezni, 0 mellékíz. (Én pl. whiskyt nem szeretem mert annak van íze és nem jön be). Tényleg kiváló koktélalapanyag és olcsóbb is jóval mint pl. a whisky, rum, tequila stb. legfőbb erénye azonban az számomra hogy a tisztasága miatt ha sokat megiszok belőle és már holt részeg vagyok általában akkor se hányok, nem irritálja a gyomromat. Egyetlen tömény amit jobban szeretek az a Jagermeister, mert annak kimondottan szeretem az ízét, de ha abból verek be egy nagyobb mennyiséget a gyomromat megcseszi, szinte mindig hányás a vége a Jageres berúgásaimnak
2015. szept. 3. 19:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azért szeretem a vodkát mert könnyen lecsúszik, nincs annyira borzasztó íze mint a legtöbb töménynek, sőt ha gyorsan utána dobok egy narancs/málna/kiwi üdítőt, akkor szinte nem is érzem az ízét.

És berúgok tőle mint a szemét. :D

2015. szept. 4. 03:11
 9/14 anonim válasza:
Mert finom! Az orosz vodkák a kedvenceim,kintről szoktam hozatni c:
2015. szept. 5. 20:16
 10/14 A kérdező kommentje:

Én hétvégén kóstoltam meg a rendes orosz vodkát.

(Russian Standard Original Vodka)

3x jobb mint a Kalinka.

Hozzá teszem 4 emberre is sok volt 1 üveggel,de csak elfogyott :P

szóval ha következőleg vodkát akarok majd inni csak ilyet fogok venni.

https://www.youtube.com/watch?v=EJR8nWy0Mr0 :D

2015. szept. 7. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!