Gólyatáborban vagy?
Szeretem. Indokot nem tudok csak szeretem. Ez olyan mint mikor valaki megkérdezi hogy pl miért nem szereted a gombát. Vagy akármit.
azért mert elég semleges íze van(bár nyilván nem olyan mint a víz)
de a lényeg,hogy bármihez lehet keverni. és jó házi likőröket is lehet vele csinálni. míg pl ha házipáleszből csinálnék csokilikőrt,akkor undorító íze lenne. de vodkából olyan mint a bolti csokilikőr. szóval jól fel lehet használni
ja és szerintem nem is olyan drága és viszonylag erős és tényleg lehet keverni, bár én töményen is ittam egy időben amikor sokat jártam bulizni. míg más piát töményen nehezen húztam le.szóval neekm jó véleményem van a vodkáról, a kedvenc alkoholom,már ha van ilyen..:D
1.Nem nem vagyok Gólyatáborban sose jártam ilyenekre :D
2.sok fajta vodka van,persze 10-15 ezer ft vodkát még nem kóstoltam.
3.Igen eléggé olcsónak mondható,múlt héten 1800-ért tudtam beszerezni 0,7l-ett.
4.Pontosan ahogy mondod!
5.Igen nekem is a vodka a kedvenc italom,szeretek vele kezdeni 3-4 feles,utána már bármi jöhet.
Én eddig csak töményen ittam,szerintem úgy az igazi.De ki fogom majd próbálni mással is.
19/F
Én azért szeretem a vodkát mert könnyen lecsúszik, nincs annyira borzasztó íze mint a legtöbb töménynek, sőt ha gyorsan utána dobok egy narancs/málna/kiwi üdítőt, akkor szinte nem is érzem az ízét.
És berúgok tőle mint a szemét. :D
Én hétvégén kóstoltam meg a rendes orosz vodkát.
(Russian Standard Original Vodka)
3x jobb mint a Kalinka.
Hozzá teszem 4 emberre is sok volt 1 üveggel,de csak elfogyott :P
szóval ha következőleg vodkát akarok majd inni csak ilyet fogok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!