Milyen rumot vegyek?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék, ami nem "rum aromával ízesített vodka", és nem túl drága. Mi a különbség a fehér, sötét, fekete, arany között? Mindegyiket mással kell keverni? (esetleg tisztán?)

Egyszer régebben ittam Catptain Morgan goldot kólával, az nagyon ízlett.

2015. aug. 29. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én csak a fehér rumot szeretem, mind magába mind mojitoba. Olcsó is és finom is.
2015. aug. 30. 01:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet egyáltalán kapni még rumot? Két éve nem láttam már. Állítólag adózásban volt kedvezőtlen változás, s az ízesített vodkák is ezért jelentek meg nagyobb arányban.
2015. aug. 30. 10:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Persze, a sparban láttam captain morgant, barbossat, és persze bacardit. Italboltban meg a tescoban gondolom még nagyobb a választék.
2015. aug. 30. 12:56
 14/14 Phoney ***** válasza:

ma 10:59

Tavaly többen mondogatták ezt, de én azóta sem jártam olyan boltban, ahol nem volt rum – se Bp-n, se Miskolcon, se máshol. (Igen, a legtöbb boltban megnézem a rövideket, szakmai ártalom:)

Gondolom a kisebb boltok már nem mind forgalmazzák, mert most már 3000/7dl körül vannak a legolcsóbb valódi rumok, de ez egyáltalán nem általános jelenség.

2015. aug. 30. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!