Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A likőrök minősége növekszik...

A likőrök minősége növekszik ha sokáig állnak?

Figyelt kérdés
van egy üveg Jägermeisterem ami már régóta állt, és nemrég elkezdtem mértékkel iszogatni, és feltűnt hogy egyszerűen nagyon jó.. Kóstoltam másikokat, de nem jägert, azok szinte rendesen szarok voltak a jäger mellett

2015. aug. 10. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem növekszik.

Azért finom, mert jobb a Jäger, mint más italok, amiket kóstoltál.

2015. aug. 10. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Phoney ***** válasza:

A növénylikőrök javulhatnak az üvegben, de ez nagyon esetleges. Van még egy pár lehetséges magyarázat arra, hogy a Jäger finomabb volt, pl.:


– a többi megkóstolt likőr eleve rosszabb minőségű

– a Jäger megfelel az ízlésednek (az egyik legpopulárisabb, ízű növénylikőr, lehűtve kb. mindenki meg tudja inni), a többi meg nem.

– a palackozásakor még nem ugyanazt a Jägert gyártották, mint ma (nem, az „eredeti titkosreceptes” reklám nem garantálja, hogy az ital örökre változatlan).

2015. aug. 10. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!