Milyen érzés az, ha valaki alkoholt iszik?
Hát ez függ nyilván attól elsősorban, hogy mennyit iszol, másodsorban pedig az alaphangulatod is sokat számít. Én pl. ha alapvetően fáradtabb vagyok, akkor pár pohár piától ülve pár másodperc alatt simán elalszok.
Normális esetben pedig kevesebb piától (legalábbis ami nekem kevésnek számít, mert lány létemre nagyon sok pia kell nekem a berúgáshoz :S) csak valamennyivel oldottabb leszek, jól érzem magam, aktívabb vagyok, többet beszélek.
Több piától pedig nagyon jó hangulatom lesz, sokat nevetek, énekelek (jó hangom van, ennek ellenére viszont józanon félek közönség előtt, részegen viszont be nem áll a szám :D), járáskor dülöngélek, hülyeségeket csinálok/beszélek, őszintébb leszek, sokszor elmondok dolgokat, amiket nem kellene (emiatt néha kicsit félek is berúgni, de azért van, hogy meg tudom fékezni magam), sokat járok pisilni, és közben alig tudom magam megtartani. :D Jó ötletnek tartok olyan dolgokat, amiket józanon semmiképpen sem.
Ha lecsúszik még több pia, akkor pedig hányok. Van, hogy még a hányás után is iszom valamennyit, de azért tudom magam annyira kontrollálni, hogy ennél "durvább" élményeim még nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!