Tudtok esetleg olyan boltot Pesten ahol kiadják az alkoholt 18 év alatt?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 11:25
1/5 anonim válasza:
Kis üzletekben biztosan kiadják, emellett megkérsz egy hajléktalant vagy fiatal felnőttet, hogy vegye már meg neked. Kreativitás.. ha már inni akarsz.. :)
2/5 anonim válasza:
Nyilván van egy csomó hely, ha mindenképpen inni akarsz, és nem tudod megvetetni senkivel, akkor próbálkozz. Egyébként meg vegyél inkább gyümölcslevet, nem csak finomabb és egészségesebb, de legális is.
3/5 anonim válasza:
Próba szekerce. Illetve mi azt csináltuk, hogy megkértünk egy felnőttet, hogy fizesse ki nekünk. Ha látják, hogy nem 13 évesen akarsz 1 üveg vodkát venni, akkor szerintem nem fognak problémázni, nem haltunk bele mi sem 17 évesen 2 sörbe.
4/5 A kérdező kommentje:
én is 17 vagyok. senki ne nézzen 13nak.
amúgy köszi:)
2015. júl. 19. 19:11
5/5 anonim válasza:
Mi vettünk 13 évesen üveg vodkát :DD sok hely van, lényeg hogy magabiztosan kérj és ne válogass sokat. Ha nem megy kérj meg felnőttet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!