Budapesten hol lehet (viszonylag olcsón) alkoholt venni ahol nem kérnek személyit? és esetleg van választék.
Kisboltokban,de ha idősebbnek nézel ki mehetsz simán Tesco,Cora ahogy írták.
Én 16 évesen vettem Tesco-ban piát,kinéztem úgy 18-20nak + nem borotválkoztam előtte,és simán ideadták :D
Kocsmakban.
Pedig azt hittem ok szigoruabban veszik. Elmultam amr 18, csoporttarasaimmal mentunk zh-k utan sorozni es meglepodve lattuk, hogy mennyi kozepiskolas van a helyen, ahova jarni szoktunk( pentek este meg soha nem voltunk).
Es nem egy legalja kocsmarol beszelek.
Tescoba jarok bevasarolni, ott is latom, hogy nalam fiatalabbaknak kiadnak mindent. Amit azret furcsallok, mert tolem, ha cigit veszek mindig elkerik a szemelyit.
Ez fugg attol, hogy hany evesnek nezel ki, es epp milyen hangulata van az eladonak.
Ha sikerul, azert ovatosan igyatok, a reszegseg nem szep latvany!
Kisboltokban.
Tőlem Tescoban mindig elkérik a személyim, pedig már 23 vagyok, csak nagyon gyereknek nézek ki. Néha meg is kérdezik honnan szereztem.
Kocsmában meg simán adnak, még a 13-14 évesnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!