Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Budapesten hol lehet (viszonyl...

Budapesten hol lehet (viszonylag olcsón) alkoholt venni ahol nem kérnek személyit? és esetleg van választék.

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Kisboltokban.
2010. nov. 18. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Tesco, Auchan. Szerintem itt sem kérik el a személyit. (Csak ha nagyon gyereknek nézel ki).
2010. nov. 18. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Kisboltokban,de ha idősebbnek nézel ki mehetsz simán Tesco,Cora ahogy írták.

Én 16 évesen vettem Tesco-ban piát,kinéztem úgy 18-20nak + nem borotválkoztam előtte,és simán ideadták :D

2010. nov. 19. 00:46
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen, de tényleg a kisbolt a legbiztosabb.
2010. nov. 19. 01:07
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Keletiben a kricsmikben.
2010. nov. 19. 05:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Éppen tegnap este voltunk a Tescoban. Előttünk egy láthatóan nagyon fiatal kisebb társaság vett néhány üveg piát és még cigit is kért a pénztárnál. Gond nélkül kiadták nekik, pedig nyilvánvalóan zsenge korúak voltak még, ezt alátámasztotta a kajla viselkedésük is (félreértés ne essék, nem voltak bunkók, csak kajla kamaszok).
2010. nov. 19. 06:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Kocsmakban.

Pedig azt hittem ok szigoruabban veszik. Elmultam amr 18, csoporttarasaimmal mentunk zh-k utan sorozni es meglepodve lattuk, hogy mennyi kozepiskolas van a helyen, ahova jarni szoktunk( pentek este meg soha nem voltunk).

Es nem egy legalja kocsmarol beszelek.

Tescoba jarok bevasarolni, ott is latom, hogy nalam fiatalabbaknak kiadnak mindent. Amit azret furcsallok, mert tolem, ha cigit veszek mindig elkerik a szemelyit.

Ez fugg attol, hogy hany evesnek nezel ki, es epp milyen hangulata van az eladonak.

Ha sikerul, azert ovatosan igyatok, a reszegseg nem szep latvany!

2010. nov. 19. 08:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Kisboltokban.

Tőlem Tescoban mindig elkérik a személyim, pedig már 23 vagyok, csak nagyon gyereknek nézek ki. Néha meg is kérdezik honnan szereztem.

Kocsmában meg simán adnak, még a 13-14 évesnek is.

2010. nov. 19. 14:29
 9/10 anonim válasza:
kisboltokban esetleg meg van az a veszély, h a boltosnak rosz napja van, rádnéz, és magában anyit mondd, nah te sem fogsz ma bebaszni. ezért jó tesco. bemész őszeszeded a piát, kiszámolod h menyi, és megkérsz egy kedves embert h vegye meg neked, és a pénzel együtt átnyújtod a piát. persze választani tudni kell
2010. nov. 20. 06:42
 10/10 anonim ***** válasza:
szinte bárhol, de legjobb kitapasztalni, és egy biztos helyen vásárolni ;) :D
2010. nov. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!