Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Aki ideges, az tényleg nem...

Aki ideges, az tényleg nem tud berúgni?

Figyelt kérdés
Kétszer repültem és pánikrohamaim voltak a gépen. Leírhatatlanul rettegek a repüléstől, ezért úgy döntöttem, hogy ezúttal egy 4,5 órás repülés előtt, valamint közben is inni szeretnék, hogy ne féljek annyira, de anyum megijesztett, hogy aki ideges, az nem tud berúgni. Ez tényleg igaz? És ha nem, akkor milyen italt ajánlanátok repülés előtt/közben? Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. máj. 30. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

aki idegbetegkén iszik az csak idegesebb lesz így születnek az erőszakos elmebetegek,

ha félsz vegyél be egy dedalont attól bealszol

2015. máj. 31. 01:56
 12/13 anonim válasza:
Ha ott lesznek a szüleid szerintem nem fogsz félni.
2015. máj. 31. 03:01
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az alkohol semmilyen problémádra nem nyújt megoldást."

Ez így nem igaz :) De jól hangzik.

Sok mindenre megoldást jelent az alkohol, de az érzelmi állapotokra helyrehozására valóban veszélyes eszköz.

2015. máj. 31. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!