Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem tudok mostanában...

Miért nem tudok mostanában berúgni?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy ha iszom, attól inkább bebódulok és elálmosodom, pedig régebben nem így volt. Szórakozóhelyre, ha megyek, mindig alapozom. Amikor az alapozás elfogy, akkor jó egy 10-20 percig, utána álmosság lesz úrrá rajtam, ellenben józanul gondolkozom kb. Egy matekpéldát meg tudnék oldani. Pedig nem iszom keveset, 7 deci vodkás-pezsgős-energiaital keverék, és arra még felesek, vagy egy üveg bor, és arra felesek, vagy Becherovka-tonic 7 decis keverék, ilyenek. Tudnék még inni rá, de akkor meg a gyomrom rossz és émelygek.. Mit csinálok rosszul, mi lehet a megoldás? Régen valahogy jobban ment.

2015. ápr. 18. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem volt már ez így, amikor érettségiztem és felvételiztem... Nekem a stressz okozta, hogy nem tudtam ellazulni és jól érezni magam és csak álmosodtam. Lehet, hogy túlterhelted magad vagy valami konfliktus van körülötted és azért jársz így. Nálam ez kb 9hónapig tartott, addig nem is jártam szórakozni. (előtte is csak kéthetente)
2015. ápr. 18. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy öregszel, már nem úgy hat :D
2015. ápr. 18. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Komolyan azon rugózol, hogy miért nem rúgsz be? A pia arra való, hogy jól érzed magad tőle, nem arra, hogy körbeokádd a csajodat.
2015. ápr. 19. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
De nem tudok bulizni bágyadtan és józan gondolkozással.
2015. ápr. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!