2000 forintból mit tudok venni, amitől hamar berúgok? (ne kérdezzétek, miért akarok berúgni. Nem ez most a lényeg)
Figyelt kérdés
Szóval olvastam ilyen tippeket, hogy vodka valamilyen szénsavas innivalóval, vagy rumos kóla..
Valami ötlet? :D
Egyébként átlagosnak mondható szervezethez mérten, vagyis néha szoktam inni, de ilyen filmszakadásos lerészegedésem még nem volt.
Előre is köszi aki segít! :D
2010. febr. 25. 17:27
21/31 anonim válasza:
19:36 os vagyok. Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni.:)
22/31 anonim válasza:
Valami szar fehérbor pl Mulatós vagy Napgyöngye..
A magyarországon kapható jäger egy higított szar amúgymeg több mint 2 ezer..
Amúgy az én kedvencem a Jäger-Heineken-Jäger-Heineken.. :D
23/31 anonim válasza:
Haverral úyg szoktuk, h veszünk 2 liter vörös koccot meg 2 liter pepsit, ezt összekeverjük és van fejenként 2 littyó vörösboroskóla:D és ez nincs 700 ft. ha egyedül iszod meg a 4 litert akkor tuti a hatás, de másnap qrva szarul leszel:D
24/31 anonim válasza:
tescoban van "tesco minőségi" import fehérrum 1400 körül 7dekas (meglepően jó, normalis kólaval meg lime-mal majdnem olyan mint ha bacardiból csinalnad), hozza egy "koccintós" kb 300, meg esetleg valami kóla hozza kb. 300 jó magyar pengő. valtozatos, sokféle igényt kielégítő étrend :D
25/31 A kérdező kommentje:
Hát..ami azt illeti túl "jól" sikerült.. igaza volt annak, aki óva intett. De már mindegy. Mondjuk nem hiszem, hogy ebben az életben többet rá tudok nézni alkoholra..
2010. márc. 2. 21:38
26/31 anonim válasza:
1 üveg kalinka vodka+ tömény narancsmálna bele a szódásszifonba két patront rányomsz. (K.O)) xD
27/31 A kérdező kommentje:
Amúgy ha vki kíváncsi.. fél üveg vodka + kisebb üveg hubi. Majdnem detox..
2010. márc. 18. 20:48
28/31 anonim válasza:
Ha spórolni akarsz,vegyél vmi erőset,tedd egy vattára,és azt nyomd bele a füledbe.A hajszálerek itt ultragyorsan felszívják.Úgy beállsz tőle,mint állat....
29/31 anonim válasza:
Otthon egyél fagyit mustáros virslivel majd 2L borra igyál 2 liter sört.Lehetőleg gyorsan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!