Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2000 forintból mit tudok...

2000 forintból mit tudok venni, amitől hamar berúgok? (ne kérdezzétek, miért akarok berúgni. Nem ez most a lényeg)

Figyelt kérdés

Szóval olvastam ilyen tippeket, hogy vodka valamilyen szénsavas innivalóval, vagy rumos kóla..

Valami ötlet? :D

Egyébként átlagosnak mondható szervezethez mérten, vagyis néha szoktam inni, de ilyen filmszakadásos lerészegedésem még nem volt.

Előre is köszi aki segít! :D

2010. febr. 25. 17:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
hubertus
2010. febr. 25. 19:12
 12/31 anonim ***** válasza:

egy üveg royal vagy kalinka, fanta citrommal/narancslével/ananászlével/meggylével/almalével/paradicsomlével:)

berentzen alma/körte/erdeigyümölcs: nem is kell hozzá gyümölcsé, annyira finom, és mégis beüt:)

barackpálinka+almalé

jager+baracklé

2 üveg pezsgő (bár annyira nem ajánlom, fejfájós:))

2 üveg bor, boleroval:)

2010. febr. 25. 19:14
 13/31 anonim ***** válasza:
két abszint húzásra oszt csókolom
2010. febr. 25. 19:27
 14/31 anonim ***** válasza:
Kétezer forint elég sok piára. Abból vehetsz szinte akármit. (na jó nem a legdrágábbakat) Mi kommersz piát szoktunk venni, az olcsó és még üt is. Mellé meg valami 100 forintos üdítőt :D
2010. febr. 25. 19:36
 15/31 anonim ***** válasza:
19.14 milyen az a berentzen? Ittam már pár féle piát, de erről még sose hallottam? Ez ilyen gyümölcsvodkás vagy milyen?:) És hány %os?
2010. febr. 25. 19:36
 16/31 anonim ***** válasza:
Nem 19:14 vagyok, de elmondom a véleményem :) A berentzen nem a legjobb, hasonló a gyümölcsvodkához csak egy kicsit erősebb. Persze nem valami erős pia, de akkormár inkább gyümölcsvodka. Kb annyi százalékos is.
2010. febr. 25. 19:42
 17/31 anonim ***** válasza:
Metilalkoholt. Attól többen is berúghattok nagyon ennyi pénzből, viszont egy ember csak egyszer. Végrendelet javasolt.
2010. febr. 25. 19:47
 18/31 anonim válasza:
"Dijannát, ecsém, dijannát!" :))
2010. febr. 25. 20:00
 19/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tippet!

Mellesleg tudom mi az a metil-alkohol, köszi, de nem! (figyeltem kémiaórán)

Dianás cukor meg nemhiszem, hogy valaha is kerülne a végbelembe alulról.. :D

2010. febr. 25. 20:02
 20/31 anonim ***** válasza:

19:14 vagyok

a berentzen egy gyümölcslikőr féle, csak nincs olyan hányás íze, mint a gyümölcsvodkának:) huszonegynéhány százalékos, gyümölcslé íze van, szerintem nagyon finom:) legalábbis a fent említett fajták. az almás pl olyan, mintha almalét innál:)

hipermarketekben lehet kapni, egy kóstolást mindenképpen megér, 1800ft körül van egy üveg.

2010. febr. 25. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!