2000 forintból mit tudok venni, amitől hamar berúgok? (ne kérdezzétek, miért akarok berúgni. Nem ez most a lényeg)
Szóval olvastam ilyen tippeket, hogy vodka valamilyen szénsavas innivalóval, vagy rumos kóla..
Valami ötlet? :D
Egyébként átlagosnak mondható szervezethez mérten, vagyis néha szoktam inni, de ilyen filmszakadásos lerészegedésem még nem volt.
Előre is köszi aki segít! :D
egy üveg royal vagy kalinka, fanta citrommal/narancslével/ananászlével/meggylével/almalével/paradicsomlével:)
berentzen alma/körte/erdeigyümölcs: nem is kell hozzá gyümölcsé, annyira finom, és mégis beüt:)
barackpálinka+almalé
jager+baracklé
2 üveg pezsgő (bár annyira nem ajánlom, fejfájós:))
2 üveg bor, boleroval:)
Köszönöm a sok tippet!
Mellesleg tudom mi az a metil-alkohol, köszi, de nem! (figyeltem kémiaórán)
Dianás cukor meg nemhiszem, hogy valaha is kerülne a végbelembe alulról.. :D
19:14 vagyok
a berentzen egy gyümölcslikőr féle, csak nincs olyan hányás íze, mint a gyümölcsvodkának:) huszonegynéhány százalékos, gyümölcslé íze van, szerintem nagyon finom:) legalábbis a fent említett fajták. az almás pl olyan, mintha almalét innál:)
hipermarketekben lehet kapni, egy kóstolást mindenképpen megér, 1800ft körül van egy üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!