Normális hogy nem szeretem az alkoholt?
Figyelt kérdés
legfeljebb egy kis sört és bort.2015. ápr. 6. 12:03
1/8 qqqxxx válasza:
En meg egy kis sort meg bort se szeretek, mert egyszeruen nem szeretem, ha szedulok, meg egy kicsit sem, egyebkent meg kellemetlen szajizt ad sztem, tehat szamomra nem tul erdekes az alkohol, de hat nem vagyunk egyformak, van akinek meg bejon az alkohol.
2/8 anonim válasza:
Normális. Én sem szeretek semmi töményen. Vagy egy-két bor, amit szeretek. Meg nyáron szeretek sörözni.
3/8 anonim válasza:
Minden egyéni ízlés kérdése. Én imádom a tömény szeszes italokat, nem szeretem a sört, bort meg éppen csak.
4/8 anonim válasza:
Normális. Én kimondottan nem szeretem. Hányingerem van minden formájától, valamiért én nem vagyok képes meginni.
5/8 anonim válasza:
Normális, senki sem születik alkoholistának, és nem is szükséges a fennmaradásunkhoz az alkoholfogyasztás.
6/8 anonim válasza:
Az alkohol gyűjtő fogalomba tartozik a sör és a bor is. Szóval a kérdés önellentmondásos és ez így nem normális.
Maga az, hogy valaki nem iszik alkoholt rendszeresen vagy egyáltalán nem iszik, teljesen normális. Bár egészségügyileg a gyér alkohol fogyasztás hatása bizonyítottan jó hatású is lehet.
8/8 Munkissrác válasza:
Én most készülök leszokni az eddig sem sok alkoholról amit ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!