Ti mennyi alkoholt isztok es milyen rendszeresen? Ha rendszeresen megiszok 1 deficiter 37,5% alkoholtartalmú italt, akkor mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 23:15
11/14 anonim válasza:
Mit jelent nálad a rendszeres? Ezt naponta iszod meg? Vagy hetente?
Én nem iszom töményet, nem ízlik és nem is tartom egészségesnek.
Csak bort és sört iszom, de azt sem rendszeresen, hanem csak családi és baráti összejövetelek alkalmával.
12/14 anonim válasza:
Egy bajod lehet,hogy rászoksz,és fa@a alkoholista ember leszel.Csak így tovább,ha ez a cél.
13/14 anonim válasza:
Napi 1-2 üveg bor este. A deficiter nem tudom mi, de 1 deci töményt hamar megszokik a szervezet.
14/14 anonim válasza:
Én 17 éves koromban elég sokat ittam. Minden pénteken buli volt ahol megittam általában 7-8 felest meg 2-3 sört, de volt hogy többet, aztán rájöttem hogy ez drága és elég káros. Utána már ritkábban kezdtem inni. Mostanában nagyobb mennyiséget csak havonta kb. 1-szer szoktam inni, más hétvégeken néha 2-3-4 sört, de van hogy annyit se. Meg néha ha olyan ételt eszek iszok pálinkát vagy bort mellé de olyankor is csak egy feles pálinkát vagy 2 deci bort. Napi 1 deci tömény hosszú távon káros lehet, de ez mondjuk körülmény és szervezetfüggő. Ha egy kisebb testsúlyú fiatalabb ember iszik meg napi 1 decit egyszerre csak úgy az nyilván károsabb, mintha egy 40-50 év közötti 90 kg körüli ember iszik meg naponta 1 decit 2 felé osztva, pl. reggeli és ebéd előtt 1-1 felest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!