Milyen pálinkát használjak alapanyagnak, ha : mazsolát + mézt tennék bele?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 13:49
1/10 anonim válasza:
Kérdés, mit akarsz készíteni?
Ne karaktereset, talán finom barackot.
2/10 anonim válasza:
elsőnek: a barackon érezni az aromát, akármivel kevered. Kérdezőnek: én inkább vodkát ajánlok.
3/10 anonim válasza:
Pálinkát kérdezett.
De minden attól függ, mit is akar készíteni? Süteményt? Ízesített italt?
5/10 Sowilo válasza:
Nem láttam még vodka fantázianév alatt gyümölcspárlatot, de oké. Legyen akkor a sör is pálinka.
6/10 anonim válasza:
Borpárlat + mazsola és egy kevés méz, de az is csak a szín végett, a mi környékünkön ezt isszák sok helyen, bár nekem egy kissé nyers.
Tudom, jogilag nem készíthető ilyen, de szerintem akinek van lepárlója otthon az legalább egyszer biztos desztillált már bort.
7/10 Phoney válasza:
Bort szabad lepárolni. Saját tulajdonú szőlőből persze. A magánfőzés eddigi szabályozása szerint még vodkát is finomíthatsz, persze azt is csak saját tulajdonú gyümölcsből, semmi egyébből.
8/10 anonim válasza:
Ja, én egyszerűbb kérdésre gondoltam. Ilyen itókacsinálási kérdéshez nem értek. Szőlősgazda "borász" ismerősöm vásárolt egy kádnyi vodkát a lengyel piacon-anno-, és biztos, hogy a lőréjével házasította. Pletykások szerint eladta a kocsmárosnak a feltuningolt bort.
9/10 anonim válasza:
négyes voltam: hármas, ötös igazatok van.
10/10 anonim válasza:
Valamilyen nem túl karakteres páleszt használj hozzá lehetőleg. Pl. alma, őszibarack. Ha teszel bele egy darab fahéjt és egy kevés szegfűszeget, nagyon kellemes nedű lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!