Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az italkombináciò okozott...

Az italkombináciò okozott kiesést?

Figyelt kérdés
eddig bármennyire voltam részeg mindig mindenre emlékeztem, de az utolsò 2 alkalommal kiestek dolgok, pedig nem voltam durván részeg, pezsgőt ittam sörrel
2014. dec. 14. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
2 szénsavasat együtt inni nem épp jó dolog. Egyébként nekem a nagy mennyiségű töménytől van emlékeztkiesésem általában, ha csak sört bort és pezsgőt innék jó sokat, valószínűleg nagy hányás lenne belőle, de emlékezetkiesés nem. Az elég érdekes eset ha nem vagy részeg és mégis kiesések vannak.
2014. dec. 14. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én tegnap ittam sört, Whiskey-t, Puerto Ricoit, meg Vodkát, aztán minden kép meg van a tegnapról. :D
2014. dec. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!