Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kocsmában nagyon rosszul...

Kocsmában nagyon rosszul szoktak nézni arra, aki csak üdítőt fogyaszt bőven 18 felett?

Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 14:46
 1/8 Sezlonyrugó válasza:
Szerintem nem. Ha egy pohár forralt tejet kérnél, akkor talán.
2014. dec. 7. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha kávét rendelek, az se gázos? Mert nem nagyon jártam kocsmákba, sose iszom.
2014. dec. 7. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne szórakozzál már. Attól hogy kocsmában vagy nem feltétlenül kell alkoholt fogyasztanod. A kocsma alapvetően azért van hogy nyugodtan leüljél és beszélgess valakivel. Az már csak rád tartozik hogy mit iszol. Különben meg akik bent ülnek nem tudhatják azt hogy te mivel jöttél, szóval ha nem iszol szeszt legfeljebb azt gondolják hogy kocsival vagy.
2014. dec. 7. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem van/volt kocsmáros ismerősöm, egyáltalán nem néznek senkire csúnyán, ha nem iszik. (ahol meg eddig jártam, az alkoholmentes italokon sokkal nagyobb hasznuk volt az eladóknak.)
2014. dec. 7. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy néznek csúnyán, akkor néznek csúnyán, ha beülsz, de semmit se veszel.
2014. dec. 7. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Max. ha olyan a társaságod. Ellenben a többiek nem tudják, hogy mivel jöttél vagy kicsit szűkítsük a kört fogsz-e még vezetni stb. szóval ha nem ilyen cideres sz@rságokat iszol férfi létedre akkor egyáltalán nem gáz. De mellesleg mi bajod lehet egy üveg sörtől? :D De örülnék ha ihatnék sört, de sajna most nem lehet. :D De ha nem akarsz nem iszol egyáltalán nem gáz. Bár azért ha pl19-20 vagy és este beülsz kávézni egy kocsmába az igen érdekes lehet, akkor inkább igyál meg egy narancslevet.
2014. dec. 7. 17:54
 7/8 bumbi02 ***** válasza:
Az esetek többségében, ha szórakozóhelyen vagyok, pont nem érdekel, hogy más asztalnál ki, kivel, miben, mit, mennyire, és hogyan iszik.
2014. dec. 7. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél már birka.. Igyál azt ami jól esik. Ha kubut vagy vizet kérsz akkor azt kérsz, ha rajta van az itallapon és kifizeted akkor nincs kérdés.
2014. dec. 12. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!