Az alhohol hizlal vagy fogyaszt?
Figyelt kérdés
Baratnom szerint az alkohol felpuffaszt es hizlal de en ugy tudom h fogyaszt.. melyik az igazsag es mi a magyarazata? :D2013. júl. 4. 01:54
1/17 anonim válasza:
"Sok" a kalória benne. Pl. a sörben 200 kcal/doboz 0,5L
Valóban felpüffeszti egyeseknek az arcát, megköti a vizet. Ha sokat iszol, akkor hizlal, feltéve, ha a napi kalóriamennyiségedet étellel pótlod és azon felül iszol sokat. Ugyanúgy zsírba tárolja el a plusz kalóriákat a szervezeted, mintha kenyeret, csokoládét, akármit ennél.
2/17 A kérdező kommentje:
en ugy tudom az alkohol oldja a zsirt, ezert karosodnak peldaul az agysejtek.. akkor ez csak az agyra igaz? sulyfeleslegnel nem? :D
2013. júl. 4. 02:14
3/17 qwertzu10 válasza:
Évekig iszod, azt megnő a májad, akkor szerintem hizlal.
4/17 anonim válasza:
Már hogy a jó istenbe fogyasztana? :D Ezt meg honnan vetted? Hizlal, mint a disznótáp.
5/17 anonim válasza:
Honnan vetted, hogy fogyaszt? Ez az évszázad hülyesége. Az alkohol az egyik leghizlalóbb dolog. És nem azért, mert felpuffadsz tőle, az más...hanem kövér leszel.
6/17 anonim válasza:
Az alkohol fogyaszt? :D Hány éves vagy? 8? :)
7/17 anonim válasza:
Már hogy fogyasztana? Ennyire buta azért nem lehetsz, ha már le tudtad írni ezt a kérdést.
8/17 anonim válasza:
Az alkohol hizlal. Ez egyértelmű.
A súlyos alkeszok azért soványak, mert nem esznek, csak isznak, és már tönkrement a szervezetük.
10/17 anonim válasza:
Az alkohol fogyaszt.
Nyilván azért van sörhasa mindenkinek aki sokat sörözik xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!