Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A "bolti üveges" borok készíté...

A "bolti üveges" borok készítése közben használnak borélesztőt?

Figyelt kérdés
Üdv. Nyilván a saját, házi bornál a gazdától függ, de érdekel, hogy a bolti üveges pl. coopos kékfrankos készítésénél használnak borélesztőt? Az üvegen ilyet nem tüntetnek fel vagyis szerintem. Köszi.
2014. nov. 24. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom de azt tudom hogy ha rendes gyümölccsel készült akkor nem kell de ha más pl. víz, cukor, citromsav, meg maga az anyag amin forr, + íz anyag (ha szükséges) akkor kell mert általában nem vagy csak nehezen indulna meg, ezeket egyszerű bolti élesztővel meg lehet indítani pl, 10L-hez fél-egy dkg.
2014. nov. 28. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, pont az érdekelne, hogy ezekben, már mint a boltikban van-e. :D Azt tudom, hogy a megindításukhoz használják, de érdekel, hogy melyikekben lehet. Pl. a márkásabb egri bikavérben van-e vagy nincs. :D Azért köszi.
2014. nov. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!