Olyan kristály tiszta jégkockát amit a koktélokba használnak, hogy kell csinálni?
Ami az a tökéletes szép, átlátszó!
Nekwm mindig ilywn koszos fehéres a jegkocka amit csinálok.
Higy csinálják egy bárban?
Azt olvastam, fel kell forralni, hagyni kihulni, majd megint forralas, és utána fagyasztani, meg desztillált vízről is írtak...
Ennyit kell vele szórakozni?
1.Lépés:Forrald fel a vizet.
2.Lépés:Hagyd szobahőmérsékletre hűlni.
3.Lépés:Tedd a tartóba és irány a mélyhűtő :)
Remélem sokat segítettem :)
Tiszatában vahyok vele, hogy csapvizből szokták csinálni (már aki), viszont a mentes viz eleve szűrt, lágyított, nem véletlen, hogy nem válik zavarossá a palackban. Próbáld ki, tegyél csapvizet egy flakonba, es nézd meg milyen lesz pár nap múlva!
Ha te is jártál volna palackozó üzemben, akkor nem értetlenkednél...
Nem csapvízből szokták csinálni a bárokban, hanem egyszerűen jéggéppel.
De a forralás, kihűtés segít, ha mindenképp csapvízből akarod csinálni. Egyszerűbb és gyorsabb ha szénsavmentes ásványvízből csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!