Kb.50 narancsból cefrét szeretnék csinálni. Felvágtam, adtam hozzák borélesztőt pektinbontót 10 liter vizet 2 kiló cukorral. Miért magas a cukor foka?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi,hogy ebből milyen moslék pálinka lesz hanem hogy kb.3 hónap után miért 16 a cukor foka még mindig?(garázsban áll 20C-on műanyag hordóban)2013. szept. 29. 18:32
2/2 anonim válasza:
A narancsban citromsav van, ami viszont tartósítószer. Nem engedi megerjedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!