Abból lehet valami bajom, ha átlag minden órában megiszom egy liter vizet, ha itthon vagyok?
Az napi kb. 10 liter vizet jelent nálad? :O Az elég veszélyes. Elvizesedik a szervezeted. A lifenetvorkön volt egy dokumentumfilm a vízmérgezésről, ahol a nő bele is halt. Megduzzad tőle az agy, majd kóma és halál.
Nézz utána a vízmérgezésnek.
Itt a cikk is róla: [link]
Igen, lehet! Sóhiányhoz vezethet, ami görcsös állapotot okozhat.
Napi 6-8 litert azok isznak akik szafarin a tűző napon vannak, és hatalmas a vízveszteségük.
ez nagyon sok, és az egészségre is veszélyes lehet.
pár évvel ezelőtt egy rádióban játékot szerveztek, hogy az nyer, aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb vizet meg tudja inni. egy nő belehalt. ezt úgy hívják, vízmérgezés. a hirtelen nagymértékű folyadékbeviteltől konyhanyelven szólva bevizesedik az agy.
megpróbálom neked a cikket megkeresni.
úgy emlékszem, hogy olyan 8 litert ihatott meg
ennek így semmi értelme
néha, ha indokolt persze sokat kell inni (ha olyan a munkád...), de azon kívül, hogy megterheled a vesédet és a hólyagodat ez így bizony oltári nagy baromság!
salaktalanításhoz speciális napokat kell tartani (tea-nap, főttkrumpli-nap...)
Jesszum pepi, sok idióta rémisztget omg, el ne hidd..
A lényeg, hogy MIBŐL iszol meg 20 litert naponta..
Ha a klóros szennyezett harcigázos hormonos nehézfémes mérgező csapvízből akkor még jó hogy belehalsz ha éveken keresztül mérgezed magad, viszont ha pl fordított ozmozisos módszerrel tisztított vizet alakítasz át Pi Vízzé ( pl. [link] ) akkor abból izomhasznos óránként 1 liter, én is annyit iszom abból.. s nem azért mert erőltetem hanem egyszerűen KÍVÁNJA a szervezetem.. és nemhogy semmi bajom tőle hanem ponthogy kicsattanok az egészségtől!! ha meg olyan helyen vagyok ahol csak pl csapvíz van akkor abból még féldecit is alig kíván a szervezetem.. EZ a lényeg, a MINŐSÉG. Persze mellette még egészségesen is érdemes táplálkozni, hogy egyensúlyba légy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!