Nem iszok alkoholt, de itthon nem hagynak békén, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az alkohol ízét, se ha édes, se ha keserű. Alkoholmentes változatok sem nyerik el a tetszésemet, ha egyszer az "eredeti" sem tetszik akkor minek helyettesítsem mással. Ha ízlene, akkor meginnám, az alkoholos változatot is egyértelműen. De itthon sokszor jönnek azzal, hogy a "vörösbor egészséges vérképző", "aki iszik alkoholt az tovább él" stb. Mit csináljak annyira unom a szitut, kérjek egy pohár bort itthon meg vendégségbe, utána meg lökjem a lefolyóba, vagy borítsam a legközelebbi virágos cserépbe,mert meginni nem tudom?2011. dec. 3. 17:12
1/3 anonim válasza:
Ezzel nemigen tudsz mit csinálni, vagy lenyeled (nem az alkoholt csak azt hogy piszkálnak :D) vagy le szájkaratézod őket. Ha minden szavukra tudnál valami tudományos ellenérvet és hatázotottan rossz véleményed lenne az alkoholról nem csak annyi hogy nem ízlik akkor tuti megunnák a témát.
Ha a cigivel lenne ilyen bajod linkeltem volna egy jó kis videót.
2/3 anonim válasza:
Én soha nem ittam egy csepp alkoholt sem (50 éves vagyok)
Mondhatnak akármit a jótékony hatásáról. Tartsd magad a legjobb belátásod szerint.
3/3 anonim válasza:
Amit mondanak, 70 év felett lehet benne valami igazság. Egy fiatalnál felesleges, nagyobb mennyiségben ártalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!