Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem iszok alkoholt, de itthon...

Nem iszok alkoholt, de itthon nem hagynak békén, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm az alkohol ízét, se ha édes, se ha keserű. Alkoholmentes változatok sem nyerik el a tetszésemet, ha egyszer az "eredeti" sem tetszik akkor minek helyettesítsem mással. Ha ízlene, akkor meginnám, az alkoholos változatot is egyértelműen. De itthon sokszor jönnek azzal, hogy a "vörösbor egészséges vérképző", "aki iszik alkoholt az tovább él" stb. Mit csináljak annyira unom a szitut, kérjek egy pohár bort itthon meg vendégségbe, utána meg lökjem a lefolyóba, vagy borítsam a legközelebbi virágos cserépbe,mert meginni nem tudom?
2011. dec. 3. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel nemigen tudsz mit csinálni, vagy lenyeled (nem az alkoholt csak azt hogy piszkálnak :D) vagy le szájkaratézod őket. Ha minden szavukra tudnál valami tudományos ellenérvet és hatázotottan rossz véleményed lenne az alkoholról nem csak annyi hogy nem ízlik akkor tuti megunnák a témát.

Ha a cigivel lenne ilyen bajod linkeltem volna egy jó kis videót.

2011. dec. 3. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én soha nem ittam egy csepp alkoholt sem (50 éves vagyok)

Mondhatnak akármit a jótékony hatásáról. Tartsd magad a legjobb belátásod szerint.

2011. dec. 3. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit mondanak, 70 év felett lehet benne valami igazság. Egy fiatalnál felesleges, nagyobb mennyiségben ártalmas.
2011. dec. 3. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!