Piálás előtti alkoholsemlegesítő szer? Hogy ne érezzem az alkoholt és ne szédüljek és ne hányjak.
én ilyenkor azt szoktammondani,hogy köszi, nekem ennyiy elég volt. Ugyanis önállő személyiség vagyok és nem birka.
Csak olyan gyógyszer van amitől azonnal kihányod az alkoholt.
Szerintem is fölösleges ide bármilyen szer és, még ha lenne is ilyen. Ciki lenne azt mondani, hogy neked ennyi elég volt, mert nem akarsz hányni? Egyszerűen nem értem az ilyen embereket. Pont a múltkor volt egy buli a barátaimmal, ahol kocka játékot játszottunk, aki ahányat dob, annyi kortyot iszik. Én kb az ötödik körnél "megfeküdtem" és közöltem, hogy nekem most pihenő, mert ha többet iszok gondok lesznek. Azonnal szólt másik két lány is, hogy nekik is bőven elég volt, így abba is hagytuk a játékot. Utána már nem ivott senki, két srácnak még is hányással végződött az este. Őket sem értettem. Miért nem lehet azt mondani, hogy az ő gyomrának úgy érzi mára elég volt?
Elmész, iszol annyit, amennyi jól esik és kész. Én is szoktam olyat mondani, hogy úúúristen de berúgunk következő buliban, de ezalatt nem azt értem, hogy mindenkinek be kell és mindenkinek hányásig kell innia magát, hanem hogy én leszek részeg. :D Nem is szeretem, ha valaki nem tudja hol a határ és hányásig issza magát, hiába vannak ilyen kijelentéseim.
Sajt,és közben eszel,vagy elmész hányni.
És nem kell egyszerre kiinni a poharat,mert akkor azonnal újra töltenek.
Én simán mondom,hogy nem századszorra is.Mért baj,ha nem szeretsz részeg lenni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!