19 lány vagyok. Miből és mennyit kéne ahhoz innom hogy legyen egy kis alaphangulatom és ne legyek annyira gátlásos?
Figyelt kérdés
Buliba megyünk barátnőkkel de most megyek elöször ilyen helyre és eléggé szégyenlős,zárkózott vagyok talán egy kis ital segítene.Köszi előre is.2010. jan. 23. 13:19
11/19 anonim válasza:
14:22 kicsit fárasztó vagy, hogy mindenbe belekötsz.
12/19 anonim válasza:
Elsőre szerintem ne röviditalt igyál inkább egy fél üveg pezsgőt vagy 2 pohár bort ha tényleg nem fogyasztottál még alkoholt akkor ezt is megfogod érezni de nem leszel azért talaj részeg tőle. Ja és ne keverd a piákat!!!
14/19 anonim válasza:
Sztem érdemes lenne valamilyen gyümölcsvodka jellegű italt innod azok finomak és 2-3 már jó hangulatba tud hozni csak figyelj mert az édes piák becsapósak iszod-iszod és hirtelen beüt...:P
16/19 anonim válasza:
SZerintem is elég neked a pezsgő, vagy egy kis vörösbor, de a kettő együtt nem ajánlatos. De ha kevés akkor nyugodtan ihatsz 1-2 felest is, csak vigyázz, mert tényleg olyan, hogy fél óra múlva üt be. De az se tragédia ha hánysz egyet, csak mondd meg előtte valamelyik barátnődnek, hogy fogja a hajad :D Meg vigyázz nehogy a ruhádat hányd le... =)
17/19 anonim válasza:
Ha most "kezded" mindenképp egyél előtte. Rövidet semmiképpen sem igyál. Pezsgőt, esetleg boroskóla lenne a megfelelő kezdésnek. Neked 1-2 pohár az alaphangulatnak untig elég.
Nekem viszont, mint alkoholista egyetemistának 2-3 kell csak az alaphangulathoz ... és sajna nem pohárnyi, hanem üveg.
18/19 anonim válasza:
amit szeretsz abból egy kicsit húzz be s ott van a hangulat :D
19/19 anonim válasza:
A megoldás: Unicum!
A legtöbben annyira utálják ezt, hogy alig gyűrik le. Szóval, ha neked se jön be, akkor tuti nem fogsz úgy járni, mint én az édes koktélokkal és borokkal, hogy annyit ittam belőlük a finom ízük miatt, hogy a végén fent akart távozni az egész.
Egyébként én imádom az Unicumot is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!