Ha berúgok egyszer (most először), az később az érettségi pontszámomon meg fog látszódni? Tehát esnek ki régebbi dolgok az agyamból, vagy nehezebben fog megragadni valami tanulnivaló? 17 éves vagyok, lány.
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 17:32
1/18 anonim válasza:
Nő még két orrod a hátad közepére, belilusz és eldeportálnak a marsra. Ennyit az egyetemről :(
2/18 anonim válasza:
Lol ez aztán kérdés 17éves /f vagyok és már berugtam vagy 6szor és annyi 5öst kaptam töriből magyarból meg angolbol hogy huha:D
3/18 anonim válasza:
Te is sokat tudhatsz a világról, lyányom.:D:D
4/18 anonim válasza:
Rúgjál be!
Az élet olyan mint a motor: ha nem megy, be kell rúgni!
5/18 A kérdező kommentje:
de vmi mellékhatása csak van, nem?
így a szellemi képességre nézve..külsőleg nem fog látszani, ugye?:$
2009. okt. 9. 17:51
6/18 anonim válasza:
te nagyon hülye vagy,inkább felejtsd el mert csak le fogod magadat égetni!!!
7/18 A kérdező kommentje:
miért is égetném le magam?
2009. okt. 9. 17:56
8/18 anonim válasza:
Na ne már, ez most komoly??? xD
Igen, van külső jele aznap meg másnap.
És nem, nincs semmi köze a tanuláshoz. Nálunk a gimibe az osztályelső csaj minden 2. héten részegre issza magát egy buliba.
Szóval hajrá! :P
9/18 anonim válasza:
Ha nagyon berúgysz, annak van negatív hatása a rövidtávú memóriára, nem fogsz tisztán emlékezni, mi is történt az este. Bár az alkohol "Öl, butít és nyomorba dönt", de nem így. Éveken keresztüli rendszeres nagy mennyiségű alkoholol fogyasztás, ami tönkreteszi a az ember testét, és rombolja a személyieségét. A csapda ott van, hogy rendszeres fogyasztása függőséget okoz és elveszi az ember józan ítélőképességét. Az ember nem tudatosítja, mikor válik alkoholistává.
10/18 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat
megyek készülődni. sziasztok
2009. okt. 9. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!