Tizedikben érdemes előrehozott informatika érettségit tenni? Lány vagyok, és az tanárnőnk szerint (mellesleg ofőm is Ő) simán meglenne. Szerintetek inkább ECL - vizsgát tegyek, vagy az érettségit? Az érettségi jóval nehezebb?
érdemes, öcsikém is akkor tette, pedig alig tanult infót, gyorsan felhozta magát és 80% felett lett, én idén (12.-ben) csináltam és 93% lett, pedig egy hét alatt készültem fel, mert már 2 éve nem volt órám, van egy jó oldal, ahol az összes érettségi le van vezetve: [link]
én 2005-től megcsináltam az összeset és ennyi volt a készülés, ugyan meg volt az ECDL-em, de semmire nem emlékeztem, ha te még benne is vagy a tanulásban sima ügy, és 80-tól ECDL-t is kapsz! Szerintem vágj bele, kevesebb lesz a gondod negyedikben, hajrá!!
19L
Köszönöm szépen!
És bocsánat, csak megint összekevertem a nyelvvizsgával - mint mindig.:$ Akkor javítok, ECDL* - vizsga és ECDL - bizonyítvány. Bocsánat mégegyszer.
Az ecl az egy nyelvvizsga, nagyon jól teszed ha levizsgázol.
Az ecdl-nek viszont semmi értelme, pénzlehúzás az egész.
Simán megírhatod 90-95 fölé, én is 10.-ben tettem le, nem nehéz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!