Alkohol, kuka vagy elajandekozas? Meddig all el?
Konyhatakaritas kozben talaltam egy nagy rakat alkoholos italt (en megrogzott absztinens vagyok) es filozok, hogy kuka vagy elajandekozas ? tokaji aszu, valami bock bor palinkak pezsgok valami kis uveges italok mind kb 2005-2007 korulrol. kerdes ezek a dolgok elalnak e sokaig, vagy jobbban jar vele a vilag ha elsujjesztem a kukaban ? :)
masik kerdes inkabb koltoi, berhazi konyhamban vajon mit keresett egy kerti suto es egy zsak szen ? meg valami vegyi gyujtos ? :)
Talán az előző bérlőnek volt egy kis telke, ahova kijárt sütögetni.
Az italokat és a kertiparty kellékeket is eljándékozhatod, vagy tedd a konténer mellé és percek múlva lesz gazdája...
A pezsgőnek nem tesz jót az idő, az kevésbé áll el, de a jó bor annál jobb, minél idősebb.
Én bármikor szívesen fogadnék egy tokaji aszút :) Nagy előnye, hogy még felbontva is eláll (hónapokig biztosan, azt próbáltuk, míg egy normál bor csak jópár napig bírja), mert egy egész üveggel nekem is sokáig tart...
a pezsgoket iktattam egy kuka melle, (3pezsgo + egy gyerek pezsgo) remelem valami alkesznak jo napja lesz ;) a borok meg ra lesznek tukmalva barkire aki erre vetodik ;)
kosz a valaszokat
Ha a bor állítva volt sokáig akkor már dobhatod is ki.
- sötét, szagtalan helység (pince),
- 10-14 °C-os, lehetőleg állandó hőmérséklet,
- a palackokat vízszintes helyzetben fektetve,
- megfelelő nedvességtartalmú, levegős helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!