Amikor a tészta sütésénél rizst vagy babot használunk nehezékként, hogy ne hólyagosodjon fel, utána azt a rizst/babot még meg lehet főzni, vagy kuka?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 09:00
1/3 anonim válasza:
Nem lehet megfőzni, de nem kell kidobni. el kell tenni a legközelebbi sütésre, egy zacskóba, amire ráírod, hogy mire való.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2014. ápr. 7. 09:16
3/3 anonim válasza:
Én soha nem teszek bele babot. Ha villával megszurkálom a tésztát, akkor sem hólyagosodik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!