A pezsgőkről mi a véleményetej?
Melyik ország pezsgőjét szeretitek a legjobban?
És ezen belúl melyik márkát ajánlanátok?
A jó pezsgő száraz. Nagy gyártók nem is készítenek mást...
Magyarországon szerintem aminél nem érdemesebb lejjebb menni az a kék Hungaria Extra Dry, 1600-1800 között van egy palack. Amúgy ha jót akarsz inni, akkor csakis a francia Champagne-ok közül válassz: nekem nagyon bejött a Bollinger Grand Cuvee és a Moet&Chandon Imperial Cuvee is. Ezek a nagy pezsgőházak "tucat-termékei", de Magyarországon minimum 10k egy üveg.
BB vörös (rozé) pezsgő, félédes.
De kb. mindegy, mert én fél pohártól öt percen belül elalszok :D
Nem kell túlértékelni. Törley / BB ami egy kellemesen erős középkategória. Ha gyerek szülinap van, ha Szilveszter, ha különleges esemény, valamilyen ilyen márkájú bőven megteszi.
Bocs, nem vagyok egy pezsgőszakértő, de szerintem tényleg a Törley a válasz mindenre. Volt hogy kifejezetten pia-sznob ismerősömnek vettem egy drágább fajta Törley-t és annak is nagyon örült.
Az eddigi tapasztalataim alapján azt gondolom hogy egy pezsgőt nagyon nehéz elrontani, ezért lényegében bármilyen márkát vehetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!