Az mennyire szamit problemanak, hogy egy borosuveget csak ugy tudsz kinyitni, hogy belenyomod a dugot ugy, hogy apro dugo toredekek maradnak az uvegben?
Figyelt kérdés
De tenyleg csak csak nagyon aprok mondjuk, mint egy porszem...ilyenkor celszerubb leszurni vagy annyitol nem lehet gond?2014. aug. 1. 16:36
1/4 anonim válasza:
Terhes leszel.Egyébként fogsz egy cipőt belerakod a bort a cipő elejéhez és neki ütöd a falnak,nyugi nem törik szét,és kijön a dugó,csak amikor majdnem kint van ne húzd ki egyszerre ,hanem várj egy kicsit ,mert ki fog futni
2/4 A kérdező kommentje:
ilyenkor ki kell onteni az egeszet. Nem szabad meginni az ilyet, mertt nem egeszseges. Azert csak gondoltam megkerdeztem hogy esetleg ha leszűri az ember ugy meg fogyaszthato-e?
2014. aug. 13. 07:26
3/4 Kávépárna válasza:
Ez hülyeség nem kell leszűrni. Amúgy sem fogja meg a szűrő a mikroparafabaktériumokat (caryophanon latum cortex bacteri). Fel kell forralni és utána három percig kislángon főzni.
4/4 A kérdező kommentje:
A szilankok miatt vagy az apro dugo maradvanyok miatt ertettem hogy le kell szurni
2014. nov. 28. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!