Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy hívják ezt, s ez problémá...

Hogy hívják ezt, s ez problémának számít? Lent

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám, hogy szeretek halott állatokat felboncolni. Olyanom nincs, hogy élő állatot megöljek, s azt boncolgassam, mert még egy méhet se nyomok össze.

Viszont amit találok friss macskatetemet, kutyatetemet, ami elég gyakori, akkor azt fogom, s leviszem a pincébe, majd felboncolom.

Ez úgy kezdődött, hogy először halat pucoltam, aztán sok különbség nincs a hal, s a macska között.

Van, hogy órákig sétálgatok az erdőbe egy-egy hulla miatt.

Ezek a dolgok egy motoros-motoros baleset után kezdtek nagyon érdekelni, mikor mátraháza és sástó között meghalt két motoros, s szemtanúja voltam.

A motorosnak valami fémdarab vagy nem tudom mi, szinte kettészelte, s minden kilátszott.

Lehet sok embernek ez undorító, de nem tudok ezzel mit kezdeni, érdekel a holtest boncolás.

A kérdés az lenne, hogy ennek a betegségnek mi a neve?

És ez súlyosnak számít?

Kezelhető valahogy?

2014. jún. 9. 21:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy olyat is csináltam, hogy újszülött döglött macskát hány nap alatt falnak fel, a szőrén kívül mindent megettek a férgek.
2014. jún. 9. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Hú, ez tök ismerős. Ez nem egy filmben volt, ez a pincébe hullákat levivős rész?

Amúgy kihagytad, hogy hány éves vagy. Betudható szimpla érdeklődésnek is, de azért vigyázz a fertőzésekkel.

2014. jún. 10. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, nem filmből szedtem.

Filmeket nem is nézem, csak ilyenekkel foglalkozom.

Tartósítottam már békát is, amit egy zárt üvegben állítottam ki a szobámban.

16 éves fiú vagyok.

Esetleg valódi, boncolásos videót nem tudnál linkelni?

2014. jún. 10. 21:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Viszont a rajongásom ezekért egyre inkább elszáll, mivel rákaptam egy olyan dologra, hogy anime, bár ezt csak az utóbbi napokban, s akkor döbbentem rá, hogy valami gond van velem.

Ma például 13 órától még mindig animéket nézem

2014. jún. 10. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta nem hagy nyugodni a dolog, hogy azt mondta az általános iskolai tanárom, ha tényleg érdekel a dolog akkor menjek orvosi egyetemre, de nehogy valami őrült gyilkos legyek, kb 2 órán át magyarázott erről.
2014. jún. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!