Hogy hívják ezt, s ez problémának számít? Lent
Van egy olyan problémám, hogy szeretek halott állatokat felboncolni. Olyanom nincs, hogy élő állatot megöljek, s azt boncolgassam, mert még egy méhet se nyomok össze.
Viszont amit találok friss macskatetemet, kutyatetemet, ami elég gyakori, akkor azt fogom, s leviszem a pincébe, majd felboncolom.
Ez úgy kezdődött, hogy először halat pucoltam, aztán sok különbség nincs a hal, s a macska között.
Van, hogy órákig sétálgatok az erdőbe egy-egy hulla miatt.
Ezek a dolgok egy motoros-motoros baleset után kezdtek nagyon érdekelni, mikor mátraháza és sástó között meghalt két motoros, s szemtanúja voltam.
A motorosnak valami fémdarab vagy nem tudom mi, szinte kettészelte, s minden kilátszott.
Lehet sok embernek ez undorító, de nem tudok ezzel mit kezdeni, érdekel a holtest boncolás.
A kérdés az lenne, hogy ennek a betegségnek mi a neve?
És ez súlyosnak számít?
Kezelhető valahogy?
Hú, ez tök ismerős. Ez nem egy filmben volt, ez a pincébe hullákat levivős rész?
Amúgy kihagytad, hogy hány éves vagy. Betudható szimpla érdeklődésnek is, de azért vigyázz a fertőzésekkel.
Nem, nem filmből szedtem.
Filmeket nem is nézem, csak ilyenekkel foglalkozom.
Tartósítottam már békát is, amit egy zárt üvegben állítottam ki a szobámban.
16 éves fiú vagyok.
Esetleg valódi, boncolásos videót nem tudnál linkelni?
Viszont a rajongásom ezekért egyre inkább elszáll, mivel rákaptam egy olyan dologra, hogy anime, bár ezt csak az utóbbi napokban, s akkor döbbentem rá, hogy valami gond van velem.
Ma például 13 órától még mindig animéket nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!