17 évesen végül is minimum kéthetente iszom alkoholt. Ez gáz?
Szerintem nem sok. Annak idején majdnem minden hétvégén részeg voltam. Most havonta ha egy sört megiszok, az sok.
Relatív. Bulizd ki magad, idd szét az agyad, mert most van az ideje.
Egyetemistaként mondom. Én nem iszom XD Anélkül is meg lehet lenni. Úgy vagyok, vele, hogy részegek közt erény a józanság.
Egyébként te döntöd el hogy mit akarsz csinálni. Sok fiatal csinálja azt, amit te. Szerintem igyál teát /jófajtát/. Az finom is, jó is és még egyedi is leszel. Ha nagyon leszólnak, meg mondd azt, hogy rum is van benne. :D
egyáltalán nem gáz, sőt ez kimondottan mértékletesnek számít.
ha jól esik, csináld :)
Látom sok az "okos" ember. Indítsátok csak el szerencsétlent az alkoholizmus rögös útján. 17 éves szervezet felnőtt szervezet????!!! NEM!
Az alkohol egyáltalán nem tesz jót,hiszen sejtméreg!!-de azért bátorítsátok csak. Attól,hogy sokan nem lettek alkoholisták......,ki tudja, lehet szerencsétlen pont hajlamos rá. Sok ellenpéldát látok....fiatal társaim körében is.
Az USA-ban nem véletlenül nem lehet 21 éves korig alkoholt legálisan fogyasztani.A nagy sörivónemzetben, Németországban is 16 éves kortól lehet könnyű!! italokat fogyasztani,de töményt ott sem!
De itt úgy látom a kommentezők válasza alapján,hogy teljesen normális lenne,ha valaki naponta felessel kezdené a reggelt és úgy menne iskolába....
Igen! Piszok nagy gáz, ha csak ezzel tudsz feloldódni!
Az meg, hogy a mai tizenévesek között halál normálisnak számít, hogy isznak, mint a kefekötő, füstölnek mint a gyárkémény és néha esetleg még egy-egy kis drog is becsúszik egyértelműen jelzi, hogy piszok nagy probléma van úgy általában a mai magyar társadalomban minden téren. 34 éves vagyok, de néha nagyon komolyan megdöbbenek. Ha én így viselkedtem volna ennyi idősen akkora nyaklevest kapok apámtól, hogy a fal adja a másikat és igaza is lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!